معرفی دپارتمان گرافیک و مولتی مدیا

گرافیک
عناوین

دپارتمان گرافیک و مولتی مدیا

در سال های اخیر گرافیک کامپیوتری جهت طراحی و متحرک سازی گسترش فوق العاده ای یافته است با تولید نرم افزارهای کاربردی گرافیکی جدید، کاربران بسیاری علاقه مند به استفاده از این نرم افزارها هستند. از جمله طرفداران این نرم افزارها دانشجویان معماری، طراحان صنعتی، گرافیست ها و افرادی که در زمینه چاپ، طراحی و انیمیشن سازی فعالیت دارند هستند. 

نرم افزارهای گرافیکی فرصت های جدیدی برای طراحان ایجاد نموده اند تا خلاقیت و اندیشه های خود را به سهولت از طریق این نرم افزارها به نمایش بگذارند. در این راستا مجتمع فنی تبریز تلاش می نماید تا بستر مناسبی برای آموزش نرم افزار ها و شکوفایی خلاقیت ها ایجاد نماید.

مقالات،پادکست ها و ویدئو ها

ویدئو معرفی دپارتمان

مقاله معرفی دپارتمان

گرافیک

پادکست معرفی دپارتمان

وقتی از واژه گرافیک صحبت میشه، اولین چیزی که تو ذهنمون تجسم میشه نقاشی یا طراحیه. درسته، اما رشته گرافیک رفته رفته گسترده تر شده و شکل جدیدتری به خودش گرفته. امروزه اکثر طرح های گرافیکی مخصوصا در قالبِ فضای مجازی، با کمک نرم افزارهای مربوط به این رشته، انجام میشه که بهش گرافیک نوین یا مدرن میگن.

خیلی از افراد فکر میکنن برای این که گرافیست بشن، باید تحصیلاتشون هم مرتبط با اون باشه، یعنی رشته گرافیک خونده باشن، و همین موضوع میتونه اشتیاق اونارو به این رشته از بین ببره. درسته که داشتنِ تحصیلات مرتبط با رشته گرافیک خوبه ولی اصلا اجباری نیست ، خبر خوب اینه که حتی اگه کسی، سررشته‌ای از گرافیک نداره و یه رشته دیگه درس خونده میتونه با آموزش نرم افزارهای مربوطه وارد بازار کار بشه.

در این مقاله بحث ما در مورد نرم افزارها و اطلاعات لازم در مورد گرافیکِ. امروزه شغل گرافیست بازار کار گسترده ای رو به خودش اختصاص داده و محبوبیت زیادی مخصوصا در سال های اخیر کسب کرده. لطفا با این مقاله همراه ما باشین تا با کاربردهای نرم افزارهای مربوط به گرافیک و بازار کار آن آشنا بشید.

توضیحی مختصر در مورد کاربرد رشته گرافیک

رشته گرافیک

گرافیک مدرن یا نوین که با افزایش تولیدات صنعتی و نیاز به مبادله کالا میان کشورهای مختلف جهان سبب پیدایش و شکل گیری تبلیغات تجاری شده. برای تبلیغ کالا و سرویس های خدمات، کلام و تصویر نقش مهمی‌رو ایفا میکنه.

طراحی گرافیک برای یک سری فعالیت ها در زمینه های طراحی – ترکیب و ادغام حروف-تصویرسازی و عکس و چاپ آن برای اطلاع رسانی و آموزش و راهنمایی که حدود مشخصی نداره و خیلی گسترده و وسیع هست، استفاده میشه.

طراحی گرافیک بجز صفحه آرایی، کتاب آرایی، طراحی نشانه و حروف، تصویرسازی، در طراحی برای انتشارات و مطبوعات، تبلیغات تجاری، اعلانات دیواری و پوستر و طراحی برای بسته بندی کالا، طراحی ست های اداری، تیتراژ فیلم ها، برنامه های تلوزیونی، انیمیشن نیز کاربرد داره.
در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا مهارت های لازم برای گرافیست حرفه ای شدن رو بدونیم.

طبق تجربه ای که مجتمع فنی تبریز با بیش از دو دهه سابقه در امر آموزش کسب کرده، فقط با یادگیری یه نرم افزار مثلا فتوشاپ نمیشه گرافیست شد و تو بازار کار جذب شد و باید چند تا از نرم افزارهای پرکاربرد گرافیکی رو یاد بگیریم تا با تلفیق اونا بتونیم جذب بازار کار بشیم و تاثیرگذارتر کار کنیم.

ما براتون پک آموزشی پرکابردِ تربیت گرافیست آماده به کار رو بوسیله مدرسین و کارشناسامون آماده کردیم که با یاد گیری مباحث این پک آموزشی، میشه یه شغل پردرآمد رو داشت.

گرافیست به چه کسی گفته میشه؟

گرافیست

گرافیست به کسی گفته میشه که پیام یا ایده ای رو به کمک تصویر و حروف به مخاطب منتقل کنه. امروزه یه گرافیست علاوه بر خلاقیت و ذوق هنری بالا، باید توان خوبی در استفاده از کامپیوتر داشته باشه.

به طور کلی می‌تونیم بگیم، یک گرافیست موفق بهتره علم تخصصی گرافیک، مهارت کار با نرم افزارهای گرافیکی و اطلاع از جدیدترین اطلاعات و اخبار مرتبط رو داشته باشه:

وظایف یه گرافیست چیه؟

وظیفه گرافیست

 صحبت درباره نیازها و خواسته های مشتری و مشخص کردن ویژگی های سفارش

 انتخاب بهترین و مناسب ترین روش، مواد و سبک متناسب برای سفارش مشتری

 ایجاد طرح های اولیه کار برای نشان دادن به مشتری

 استفاده از نرم افزارهای تخصصی کامپیوتری برای آماده کردن طرح ها

 تولید نسخه نهایی با رعایت کردن ویژگی های دقیق نوشتاری، اندازه و رنگ

 انجام کار با در نظر گرفتن بودجه و زمان اختصاص یافته به آن

گرافیست آماده به کار

همونطور که از اسمش هم معلومه این دوره مارو آماده میکنه برای ورود به بازار کار و هیچ پیش نیازی برای گذروندن این دوره نیاز نیست همین که علاقه و پشتکار داریم کافیه.

اولین مبحثی که توی این دوره یاد میگیریم مبانی هنرهای تجسمی ‌هست. منظور از هنرهای تجسمی‌همون بخش هنری هست که با حس بینایی افراد ارتباط داره.

چهارمین مبحث photoshop هست که کاربردی ترین نرم افزار توی دنیای گرافیکه و بهتره قبل از نرم افزارهای دیگه، فتوشاپ رو یاد گرفت.

برای ورود به دنیای گرافیک کامپیوتری بهتره اول این نرم افزار رو یاد بگیریم و مهارت لازم برای طراحی و پردازش تصویر رو اینجا کسب کنیم.

پنجمین مبحث، نرم افزار illustrator هست که اکثرا از این نرم افزار برای رسم تصاویر، کارتون ها، نمودارها، چارت ها و لوگو ها استفاده می‌کنند.

ششمین مبحث، نرم افزار indesign هست که با کمکش میتونیم صفحه آرایی و تولید صفحه رو آموزش ببینیم.

در پایان دوره هم روش های نوشتن رزومه و فوت و فن مصاحبه استخدامی ‌و تیپ شناسی شخصیتی و کارگاه اصول و فنون مذاکره رو برای آسان جذب شدن در بازار کار خواهیم داشت.

با گذروندن دوره تربیت گرافیست آماده بکار چه گواهینامه‌هایی میتونیم بگیریم؟

گرافیست آماده بکار

برای نرم افزار photoshop میتونیم دو نوع گواهینامه بگیریم: نوع اول گواهینامه معتبر سازمان آموزش فنی و حرفه ای هست که در دو مرحله کتبی و عملی برگزار میشه. نوع دوم مدرک بین المللی و به صورت certificate ارائه میشه. (البته میشه که هر دو گواهینامه رو به صورت همزمان دریافت کرد.)

برای نرم افزارهای illustrator , indesign فقط مدرک معتبر و قابل ترجمه از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ارائه میشه.

گرافیست ها از چه طریق میتونین درآمد داشته باشن؟

گرافیست

با توجه به اهمیت روز افزون بازاریابی و تبلیغات و توجه ویژه به شبکه های اجتماعی و گسترش استفاده از فضای مجازی بازارکار مناسبی در انتظار گرافیست های توانمند هست. با توجه به محبوب بودن و زیاد بودن تعداد فارغ التحصیلان این رشته، رقابت بین گرافیست ها در رسیدن به درآمد بالا و شغل خوب، خیلی زیاده و افراد توانمند و دوره دیده در این رقابت موفق تر خواهند بود.

گرافیست ها در سازمان های دولتی، شرکت های تبلیغاتی، چاپخانه ها، مراکز آموزشی و بسیاری از شرکت های بزرگ و کوچک میتونن استخدام بشن. امکان کار به صورت مستقل و پروژه ای برای گرافیست خیلی زیاد هست. بیشتر گرافیست ها با گرفتن سفارش از مشتری، در زمان تعیین شده کار را آماده و به مشتری تحویل میدن و در واقع به صورت فریلنسر کار می‌کنند.

مجتمع فنی تبریز در مسیر یادگیری رشته گرافیک همراه و هم قدم شما خواهد بود و با دارا بودن واحد مستقل کاریابی در حد توان، در پیدا کردن شغل بهتون کمک میکنه.

لطفا برای مطالعه‌ی مقاله‌های بیشتر در این زمینه به وب سایت مجتمع فنی تبریز به آدرس اینترنتی www.mftabriz.com و بخش دپارتمان مولتی مدیا و گرافیک مراجعه کنین.